30 december 2021

För första gången på länge anar jag ett trendbrott?

Känner mig synnerligen rastlös idag har nu legat till sängs sedan förra fredan, eftersom jag inte är konstruerad för att ligga långa stunder så börjar nerverna krypa utanför kroppen. Ärligt talat börjar jag känna mig allt starkare till kropp och själ, börjar även få delvis tillbaka både smak och lukt. Blev lite orolig det där med smaken och lukten https://www.spisa.nu/fakta/smaksinnet innan provsvaret kom för när jag hade corona för första gången i augusti, så försvann dom efter typ 24 timmar puts väck liksom och fick inte tillbaka dom förens långt senare. Har vänner i min omgivning som inte har fått tillbaka något av dom, fast det var längesedan dom hade det? Tänk så olika det kan vara en del tappar det inte överhuvudtaget, en del får ledbesvär andra inte? 

När jag hade det då var jag mycket mera sjukare i influensan som jag hade före coronan, när jag väl fick den försvann bara smak och lukt men jag var feberfri. Har passat på att vara uppe så mycket som möjligt idag gått lite fram och tillbaka mellan rummen för att känna mig för, hittills känns det bra. Men problemet är att febern ökar framåt kvällen som det gjorde i går liksom dom andra dagarna, hoppas inte så ikväll för det ser jag som ett trendbrott ett bra sådant på väg mot mitt tillfrisknande. Känner jag mig okej framåt kvällen i så fall kanske jag ändå går ut med jycken Dino en kortare sväng runt huset.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: En lång långfredag?

"Förr i tiden i min barndom var långfredagen årets absolut tråkigaste dag ever, inga butiker var öppna inget överhuvudtaget var öppet s...