28 december 2021

Både väluppfostrad och en god lyssnare?

Känner mig allt sämre när jag skulle känna mig bättre, har gått 2 rundor med våran jycke Dino i runda slängar ett par kilometer i ett varierande snöväder som varken känns hackat eller malet? Min förkylning har klivit upp en nivå känns det som, nu verkar det mesta sitta i bihålorna https://doktor.se/fakta-rad/bihaleinflammation/ i mitt läge spelar det ingen roll eftersom jag inte kommer att jobba förens nästa år. Inte heller tänker vi träffa några människor som det ser ut nu vilket kan vara lika bra känns det som. Människorna kan man träffa sen när man är helt återställd. Måste nämna något om våran dvärgkanin Feffe en kolsvart liten livlig krabat som för närvarande huserar i vårt badrum, där verkan han trivas som fisken i vattnet. Alltid när jag är på toaletten brukar jag diskutera med våran vän Feffe allt ifrån världsliga frågor till ytterst banala oegentligheter, det bästa med herr Feffe är att han är en väldigt bra lyssnare och en sann diplomat. 

Känner han att något är åt helvete så sparkar han med bakbenen i nån sorts protest, då får man byta spår i sin diskussion. Vi känner varandra utan och innan eftersom vi har kamperat tillsammans ett par år nu. Även min jycke Dino är en god lyssnare och gör precis som jag säger, han är både väluppfostrad och busig när det behövs kort sagt en komplett vän och familjemedlem. Frugan har precis varit och hämtat tonårsdottern från stallet, där hon har ridit ett par timmar med sina goda vänner det här med hästar är mina båda tjejers gemensamma nämnare. Personligen har jag själv ridit ett par gånger men fick dåligt betyg av tonårsdottern, dessutom har jag blivit sparkad av en häst för ett par somrar sedan så pass illa att jag varken kunde kissa och gå normalt på ett par veckor.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När komfortzonen rubbas?

"Går precis in i en fyra dagars lång och efterlängtad ledighet, ni kan inte ana hur djävla skönt det känns huden knottrar sig faktiskt....