29 december 2021

Konsten att skruva upp ett självspelande piano?

Pegasus vaknar till http://astronet.se/wiki/index.php/Pegasus sagan i själen mornar sig efter en synnerligen snorig natt. Min mänskliga kropp i vanliga fall ett underverk av olika rörliga komponenter i samklang, fungerar i vanliga normala fall som ett självspelande piano som man inte ens behöver skruva upp. Som ett självgående tickande urverk ett klockrent klockspel. Frugan ligger i andra rummet med hänsyn till dom här hindrande omständigheterna jag kan förstå henne, finns ingen anledning att ligga bredvid en snorande man när man kan välja andra alternativ men underskatta aldrig en manlig förkylning? Själv har jag på min personliga smärtskala ungefär en femma vilket är hanterbart. 

Men för den balanserade husfridens skull i mån av ork och energi skull så tänker jag på förbereda frukosten när hon går ut med jycken Dino på sin morgonrunda. Trots min fruktade men ack så svajiga femma på smärtskalan men skam den som ger sig, man är ju som sagt vad av rätt virke nån stans faktiskt lite Top Gun varning? Nu tänker jag göra en välbehövlig paus, för jag har ju varit uppe från och till sedan klockan 3 i natt hoppas bara man slipper läsa om sig själv i dödsannonserna fan då dör jag av chocken. Apropå det så skall jag testa mig idag för att utesluta vissa saker?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...