27 december 2021

Förr eller senare blir det måndagar hela veckan?

Måndagar är alltid måndagar oavsett vad folk tycker och tänker om detta faktum? Vissa såklart tyngre än andra vissa av oss har måndagar hela veckan stackars krakar hur kul låter sånt? Personligen så räcker det mer än nog med en sådan dag i veckan. Självfallet måste måndagar vara med annars fattas ju nåt som typ att sakna tummen på handen det kommer säkert komma en dag då alla dagar ser lika dana ut, där endast molnets ständiga jakt på himlen kan skilja mönstret åt. 

Förr eller senare kommer man fram till en punkt där historien blir mångt mycket mer viktigare än nuet eller inte? Kanske är det så att ens historia kommer i fatt dig förr eller senare Oavsett vad du har gjort eller inte? Ska man nu säga nåt om min måndag i skrivandes stund kan man eventuellt jämföra den med en julklapp som man inte har öppnat än och däri ligger dagens alla förväntningar? Min egna förkylning https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/smittsamma-sjukdomar/forkylning jobbar febrilt på med sin förbättring där varje jag är ett framsteg det som jag siktar på idag är att vara uppe mera än vad jag har varit sedan i lördags, kan jag åstadkomma detta i sammanhanget smått minimala underverk så är halva vägen vunnen fram mot friskhetens.

Förr eller senare händer det?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...