29 december 2021

En och annan defekt bland glada dagar?

Strax efter Lunch fortfarande knäpptyst i huset på vissa ställen kan man knappt höra en knappnål falla. Alla gör någonting tyst i alla rum. En chillar knappt vaken med en minst lika trött polare via länk. Frugan har precis åkt iväg med ett covid prov som jag nyss har tagit, efter det tänker hon maniskt kolla på amerikanska dussinjulfilmer det är hennes grej. Även jycken Dino har tillfälligt dragit sig tillbaka efter att ha fått sitt favoritben. 

Det enda som egentligen hörs är vår ibland omärkbara kanin Feffe som sparkar loss av uppenbar glädje i sin beskärda fyrkant, det djuret vet sannerligen hur man håller låda i sin tärningsliknande världsbild. Sover på dagen aktiv på natten haha känner igen mig själv från ungdomens glada dagar med dom taktfasta klackarna i taket siestan på dagen beteendet är fan klockrent det gäller att ligga på en låg högstanivå för att inte falla ur ramen. Utanför börjar världen så smått på att förbereda sig inför eftermiddagens vad det nu kan vara, många är lediga nu i mellandagarna en och annan bil dundrar förbi med stereon fullproppad med dunka dunka musik säkert nån snubbe på väg till nåt jobb nånstans eller från någon annanstans.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...