Tomas Rolfhzon Ekman

28 december 2021

Är en tung anhängare av dom lättsamma mellandagarna?

Har precis skickat iväg tonårsdottern till stallet som ligger ett par mil utanför stan, där är hon och några till medryttare till en häst, hon behövde verkligen komma ut och få lite frisk luft i lungorna. Tittar ut genom fönstret där det har börjat till att snöa förskräckligt det ökar hela tiden och flingorna börjar bli stora som dasslock. Varje gång det börjar snöa bli man smått överraskad, det är väl därför man har vant sig vid motsatta förhållanden kan inte direkt påstå att jag är någon anhängare av det vita kaoset. Trots att jag fortfarande är genomförkyld så gick jag ut med jycken Dino en timma, bara för att kolla hur kroppen svarade på den promenaden? 

Kroppen berättade för mig att nu får dom andra familjemedlemmarna tar var sitt hundpass, och att jag eventuellt tar bland dom sista kvällspassen tänker inte ens argumentera om varför därför? Igår gjorde vi av med dom sista julmats resterna när vi både gjorde iordning fajitas https://www.landleyskok.se/triviakul/vad-ar-skillnaden-pa-fajitas-tacos-enchiladas-och-burritos och räkpasta, så dagens lunch blir lite åt buffé hållet man tar det man vill dricker det man kan. I dom här mellandagarna försöker man göra det så enkelt som möjligt för sig, att förbereda så mycket som möjligt så att det bara är att värma när det är dags. Har tagit mitt förnuft till fånga och ta tillfället i akt och vila mig i form, eftersom jag har semester så är den åtgärden inga som helst problem.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar