Tomas Rolfhzon Ekman

05 december 2021

Plötsligt händer det att tomtens alla anhängare vaknar till liv?

Nu känns det som om vi går in i en snörik vinter verklighet med knarrande skare tvåsiffriga köldgrader och hela den kylslagna svängen. Visst är det vackert säger min julfrälsta hustru tja jämför man med Mallorcas heta badstränder så faller din del men allt är ju som sagt relativt. Absolut jag kan också tycka att det är vackert med snötyngda granar och meterhöga snövallar i dom bästa av världar, men allt det där handlar bara om min personliga dagsform. Plötsligt händer det att i dag kanske det är hur vackert som helst men i morgon kanske det är det fulaste som jag sett sedan Gustav Vasas https://historiesajten.se/visainfo.asp?id=217 oborstade kompis trillade av grannens trebenta häst. 

På tal om min kära fru så bara älskar hon allt vad julen handlar om står för alla tomtars anhängare alla julens attiraljer all mat och konfektyrer 7 sorters kakor gemenskapen tillhörigheten julgranen alla klapparna glädjen även sorgen när tomtarna till slut dansar ut efter tjogonda knut. Men julen varar till påska var det nån tjomme som sa han vet inte hur rätt han hade i min värld kanske det är så? Snart börjar klockan närma sig 20 då tar jag min traditionella kvällsmacka en snart 55 årig tradition, snart kanske det är den enda traditionen man kan följa i en värld där allting förändras i takt med omgivningens nya krav.

Anhängare av julens fröjder.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar