18 december 2021

Den karriären har fått utvecklingen att blomma upp?

Idag så har jag upplevt någonting unikt nämligen första dagen av resten på mitt liv en rätt så okej känsla men inte mer? Kanske ingen aha upplevelse eller så, utan mera som en bekräftelse på att dagarna och åren går fort som fan allt för fort kan jag tycka. Nu är man där idag som man först trodde var rent ut sagt omöjligt. När man var 10 bast då tyckte man att folk var gamla och skruttiga redan vid 40 man lever kanske lite längre nu för tiden åtminstone vissa utav oss? 

Tänk er förr då kvinnorna hade fött typ 10 barn eller mer och dött efter 50 bast inte all så himla roligt men det var den verkligheten. https://modernpsykologi.se/2018/10/23/barndomens-historia-skrivs-om/Nu har ju den utvecklingen tack och lov gått framåt med allt vad den problematiken handlar om? Nu för tiden vill allt flera skaffa barn efter karriären och inte mitt i den eller före? Vissa skiter blankt i den biten. Men fortfarande känner jag mig som ett ungt och omoget vin, som minst behöver några år till på nacken för att mogna och framkalla olika karaktärer i olika sammanhang kommer säkert dö omoget men det är en helt annan historik?

Olika karaktärer



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Det stora återhämtningsdagen?

"Har precis återhämtat mig efter gårddagens värsta och skönaste sommarvärme, då man i stort sätt var ute med bar överkropp från tidig m...