23 december 2021

När julmaten gör din ledighet krampaktig?

Dan för dan med stort J det tisslas det tasslas lite var som helst i min närhet, man förbereder sig på olika sätt inför den kommande helgen. Med mat med dryck med allt som hör julen till, med patetiska julfilmer med snyftvarning med blossande glögg knäck godis https://kitcha.se/julgodis-och-dess-historia/av olika slag snacks av allehanda slag. Det är ju nu man frossar loss för att sedan fasta till efter nyår, för egen del kanske man inte äter lika mycket som förr? På grund av den feta julmaten, men å andra sidan kanske man tänker mer på figuren nu än någonsin för redan på annandagen vill man ha allt annat än julmaten. 

Då står den faktiskt upp i halsen, då längtar man efter typ pizza eller kalops typ vad som helst? Nu går man in i en skapligt lång ledighet vilket var välbehövligt, så nu ska man bara njuta av jul och nyårshelgen och försöka förtränga att vi faktisk befinner oss i värsta smittspridningen x2. Det sas dessutom att det skulle bli snö i min region? Det var någon i förbifarten som klämde den bomben, min beskärda del utav Sverige är tydligen en snöfri zon vi får skylla på klimatet för det finns massor av snö både uppåt och neråt på höger och vänster sida? Under granen ligger julklapparna och väntar på sin adressat? I vanlig ordning för egen del för man även i år inte räkna med några jättelass av paket?

Ledighet med julmaten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...