Tomas Rolfhzon Ekman

16 december 2021

En släng av biverkning?

Ärligt talat känner jag mig för närvarande ganska dålig tror faktiskt att jag har feber, jag brukar säga att när mina knän värker som tandvärk då är det nåt på gång oftast feber eller liknande? Kanske har även jag drabbats av en släng av biverkning efter min tredje vaccin dos som jag tog igår, tänker dock avvakta till morgondagen då vet jag bättre eller inte? Idag har det varit ett strålande solväder med temp runt 8 plusgrader så underbart, det bästa är att det är barmark men även att cykla utan att ramla omkull. 

Som jag sa till en gammal dam på jobbet att man nästan får vårkänslor när man stack ut näbben genom ytterdörren. Nu när jag gick ut sista promenaden för dagen med min jycke Dino kände jag en liten tilltalande kyla men även att det börjar frysa på lite varstans. I morgon tänker jag ta tempen innan morgonkaffet, så vad den visar avgör mitt handlande på det ena eller det andra sättet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar