Tomas Rolfhzon Ekman

11 december 2021

Operation mingla med alkoholhaltiga drycker?

Denna lördag började med ett rikligt snöfall som till slut övergick i ett regn liknande tillstånd, som i sin tur övergår till blask som i sin tur fryser på och bildar isbana med halka som innehåll. Apropå halka så ringde min frus systerson och berättade att hans pappa halkade och bröt underbenet så pass illa, att det blir operation inom kort. Konstigt det där med halka trots att jag har cyklat och gått i över 50 år så har jag faktiskt inte brutit en enda kroppsdel, trots att jag kört utan dubbdäck på cykeln eller haft speciella skor med broddar det enda som jag skadat är blott en tummen som jag olyckligtvis fick en fotboll på när jag gick på förskolan. 

Ikväll tänker vi glögg mingla med grannarna som är en årlig ganska kul tradition hos oss, där vi grillar korv eller vad ni vill dricker glögg vin eller vad ni vill. Var och en tar med sig vad dom vill ha i fråga om mat och alkoholhaltiga drycker, vi ställer fram ett gäng grillar ett gäng eldkorgar som håller värmen. Summan av kontentan blir att vi uppgraderar grannsämjan på ett synnerligen tillfredställande sätt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar