26 december 2021

Lite blandat tilltugg innan ljuset i tunneln kasseras?

Trodde att jag skulle vara något bättre idag än igår men det var jag inte alls, min feberstatus är fortfarande förhållandevis stabilt fast åt rätt håll kroppen känns betydligt bättre än igår? Men helhetsintrycket är fortfarande negativt så det förslår, min influensa biter sig fast och vill inte släppa min kropp riktigt än. Man måste över den där tröskeln för att se det där ljuset i tunneln. Igår försökte jag ändå vara lite mera familjär social lite mera med i matchen, vi kollade in nya Beck filmen https://www.moviezine.se/nyheter/12-saker-du-kanske-inte-visste-om-beck-filmerna käkade lite snacks lite annat tilltugg tog mig en gräddost macka lite glögg nåt glas vitt. Sen gick det som det gick, trodde att jag skulle vara vaken längre men det trodde inte kroppen överhuvudtaget. 

Även idag kör jag på med ytterligare en konvalescens dag i sängens sköna barm, och är bara uppe sporadiskt i kraft av ork och energi så jag hoppas att morgondagen för någonting gott över sig bland annat att jag får känna mig piggare? Den dagen den glädjen eller den dagen den sorgen? I matväg skall frugan min kolla över julresternas status vara eller icke vara och rensa bort en del och ta vara på en annan? Här i vårt hem tar vi vara på så mycket som möjligt innan det kasseras, vilket inte är något nytt hos oss för så har vi alltid gjort.

Bland tilltugg och konstlade leenden?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...