Tomas Rolfhzon Ekman

24 december 2021

I mitt tillstånd är det stabsläge som gäller?

Man kan kalla min situation för ett stabsläge om man vill i avvaktan på ett annat beslut, i och för sig vet jag redan hur jag skall förhålla mig till mitt eget tillstånd hur svårt kan det vara? Enda gången jag kliver upp är när Kalle Anka börjar klockan 15.05 först är det tomten en vintersaga http://www.kolumbus.fi/seanhype/luckan/tomten/1_tomten.html

med början klockan 14.10 då i samma skede är det dags för julaftonsfika med saffransmuffins julmust alternativt kaffe eller zero cola. Sedan följer julklappsutdelningen för att runt 19 börja med den i vanliga fall stora julmiddagen med snaps, i år blir den snudd på minimal men fortfarande lika mycket mat. 

Då har vi maten säkerställd i dagarna 3, dessutom blir det kladdkaka med pepparkaks smak med en lite försynt antydan av saffran i grädden. Efter det börjar dom traditionella julfilmerna att florera hej vilt i mellan kanalerna då är det dags för knäck ischoklad olika ostar jordnötter dadlar fikon lite skumpa eventuellt nåt glas vin eller två, allt för att känna den där extra jul feelingen. Eftersom jag slocknade för 20 igår när vi skulle mysa på uppersittardagen så gör vi ett nytt försök i dag julafton? I vanliga fall åker vi till mormor runt tidig eftermiddag för att runda av hos henne vid 21.30.

Stabsläge.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar