19 december 2021

Att mingla bland osynliga potthål kan ha sina nackdelar?

Kallar mig själv för en "vardagsletare" av rang en sådan som letar efter en schysst vardag värd namnet,8 gånger av 10 lyckas jag hitta det där hålet som fylls igen med material som jag vill skall ligga däri. En "vardagsletare" kan ha egenställda krav på att hitta det där lilla extra, som gör ens vardagen värd namnet mina krav är tämligen lågt ställda. Det räcker bara med att pussa min kärleksfulla humana atmosfär på kinden god morgon god middag och godnatt att mingla med min blotta skepnad. Mitt mål med en bra vardag är tämligen ganska enkla man undviker bara att krångla till det hela,8 gånger av 10 lyckas man med det dom andra 2 gångerna går allt rent åt helvete eller åt det hållet. Trots allt med en liten ynka gnutta felmarginal https://www.scb.se/dokumentation/statistikguiden/kvalitet-i-statistiken/felmarginaler/ det gäller bara att vara sig själv, i alla läger i den mån man kan? 

I en smått hysterisk värld och blunda för eventuella galningar som i din väg kan göra din hittills lyckade dag till ett rent helvete, som mänskliga potthål i en trasig betong djungel. För detta scenario finns det inga mirakelmediciner inga hus eller häxkurer ingenting alls av den varan det enda som finns är din förmodade stärkta moral, om den finns kvar vill säga. Eller din sviktande etik om du nu har nån överhuvudtaget, men i väntan på förändringen håller man tappert god min? Whatever. Känslan kan ändå vara som att spela rysk roulette med 6 helmantlade kulor oddsen i den här grymma ryska sport kan tyckas vara mer än blodfärgat piss i universum? Men dom goda marginalerna finns där ändå bland horisontens transparanta skuggmarinetter?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...