Tomas Rolfhzon Ekman

25 december 2021

Att låta den stora trumman tala?

Vaknade upp denna andra dagen på min influensa med strax över 38 grader, min kropp känns som om den har behandlats i en bildemolering. Jämför jag med i går så är den här inledande starten på dagen klart mycket bättre, igår har jag en bra bit över 39 grader och var riktigt riktigt sjuk. Räknar med att eventuellt komma tillbaka till ruljangsen tidigast måndag? Igår var min matlust så nära noll man kan komma, idag åt jag en stabil frukost med skinkmackor sill. 

Eftersom jag inte åt någon julmat igår så blir det idag istället då slår vi på stora trumman och hoppas på det bästa? Eftersom jag inte får gå ut med min jycke Dino så får min hustru dra det stora lasset på den avdelningen. Personligen så har jag fullt upp med att komma tillbaks till ruta ett igen. Ärligt talat så har vi inte haft en så här skön julafton på många herrans år, alltid har åkt till nån både stressigt bökigt fara och flänga hit och dit så på ett sätt den klart bästa någonsin trots min influensa. https://www.internetmedicin.se/behandlingsoversikter/infektion/influensa/.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar