Tomas Rolfhzon Ekman

31 december 2021

Hela veckan har vissa saker varit under isen?

Så här på årets absolut sista dag känner jag mig starkare än på länge, har precis kommit hem från en lagom promenad med jycken Dino. Idag tänker jag inte ta någon feber utan min magkänsla får berätta för mig att jag inte behöver ta den? Kanske någon gång under dagen för att säkerställa vissa saker. Frugan har precis tagit ut tjälknölen https://www.spisa.nu/recept/tjalknol-tjalknul-grundrecept som har legat i ugnen i runt 11 timmar på låg värme, till knölen tänker vi av andra knölar göra en gratäng med riktig grädde och vitlökar. 
Till förrätten blir det traditionella humrar och till efterrätt riktig glass med madagaskarvanilj och färska jordgubbar. 
En helt okej tre rätters middag kombinerad av min kära hustru. Hon om någon vet att kärleken går via dom känsliga smaklökarna ned till magens gourmé fabrik, där magens goda bakterie invånare ännu engång får njuta av en perfekt smak symfoni. Hela veckan har jag i stort sätt legat förankrad i sängen, men bara gått upp för att uträtta mina behov för att säga hej till familjen och äta någonting smått trots att min aptit har varit helt under isen. Eftersom situationen ser ut som den gör, så tänker vi fira den högst privat inom familjen eventuellt efter 12 slaget kanske vi går ut och skålar med våra goda grannar? Det får vi se hur den situationen utvecklar sig under kvällens gång?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar