25 december 2021

När tiderna förändras skapas nya önskemål?

Nu är det bara knappt en vecka kvar på det här året anno 2021, totalt sätt har det här året varit lika jävligt som dom senaste åren? Personligen så ger jag inga nyårslöften det har jag slutat med för längesedan, kom på mig själv att jag aldrig kunde hålla dom. Så istället har jag olika önskemål eller delmål som jag skall försöka uppnå under årets gång klarar jag inte det så är det inte hela världen? Då har man åtminstone försökt och några mål att se fram emot, mina mål kan se olika ut med det kan delvis handla om ekonomi trygghet familjens fortsatta välbefinnande, i storts sätt allt som tillhör min fortsatta existens. 

Tänk vad utvecklingen har gått framåt nu sitter min tonårsdotter och spelar strategispel mot en kompis i Göteborg, när jag var ung så var det att bygga kossor av grankottar och sätta tändstickor som ben det var den tidens hightech tänk ändå vad tiderna förändras på gott och ont? Problemen blir att ju mera social teknik som skapas https://www.vk.se/2020-03-24/sociala-kontakter-med-ny-teknik destå mer sårbarare blir det, vill det sig riktigt illa kan det bli ett uppdukat smörgåsbord för kriminella nätverk som specialiserat på it relaterade saker. 

Tiderna förändras men inte det väsentliga?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...