Tomas Rolfhzon Ekman

12 december 2021

Efter ett par timmar med svärmor får man gråa hår och förändrad hy?

Hahaha en del tycker att jag är en gnällspik angående svärmor det bjuder jag såklart på inget snack om den saken! Här på Närkeslättens bördiga mylla gnäller vi utav olika anledningar bland annat om svärmödrar https://affarsliv.com/nyheter/mer-brak-med-svarmor-om-du-har-barn-om4766677.aspx som är ett kärt ämne. Personligen blir jag helt jävla galen av att bara umgås med henne ett par timmar i stöten innan håret reser sig i alla väderstreck.
Värsta mardröms scenariot vore om att hon flyttar in hos oss permanent vilket såklart aldrig kommer att ske i realtid.
Andra har säkert andra funderingar kring svärmors problematiken som är ett ständigt återkommande och tvärhugget ämne som kan dras hur länge som helst.

Hur som haver drar vi inte jämt alla gånger och gillar definitivt inte varandras sällskap? Nästa år hoppas jag göra helt annat vid den här tiden med min familj totalt kliniskt fritt från svärmor och dess problematik? Troligtvis blir det inte så eftersom min fru knappast vill förändra den stunden så länge svärmor lever så jag tänker inte köpa nån trisslott idag men kanske imorgon?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar