08 december 2021

Eget ansvar är själva poängen i en kräftgång?

Vi befinner oss återigen i ett hjälplöst tillstånd. Hur vi än gör så kan vi inte skydda oss vare sig från smittan nya smittor eller nya gamla smittobärarna. Frågan man ställer sig är hur länge till kan vi röra oss i det allmänna innan berörd myndighet stänger ned hela skiten, det är nog bara en tidsfråga? Det kan bli i morgon eller nästa månad det hela börjar smått på att eskalera. Hela landet börjar närma sig smärtgränsen vad läkarvården klarar av ganska skrämmande scenario minst sagt. Återigen, handlar det om eget ansvar absolut så är det men så länge inte din omgivning gör det Är själva poängen meningslös det kan tycka kan verka lite undergångsbetonad sanningen i vitögat. 

Men hjälper alla till kanske vi så småningom kan få allt i balans för det finns det så klart inga självklara garantier. Det värsta är den totala nonchalansen den likgiltiga inställningen till den här smått förödande pandemin ett steg framåt två steg bakåt sedan blommar allt om igen är vad som gäller för närvarande ganska tragiskt. En kräftgång  https://www.expressen.se/amelia/snackisar/humor/13-roliga-fakta-om-kraftor-och-kraftskivor/ mot någonting som vi inte har en blekaste aning om? Nu ligger bollen hos myndigheterna vad blir nästa steg varför därför? Det blir intressant att följa man vet aldrig hur denna här verklighetsbaserade tragedin slutar eller om den ens upphör?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...