Tomas Rolfhzon Ekman

05 december 2021

Så här i väntans tider går vi mot en sorts sanning?

Kan i sinnet känna att vi i morgon måndag står inför ett nytt vägval angående den nya sydafrikanska mutationen omikron hur skall Sverige agera om vad på vilket sätt hur när och var? Ständigt nya frågor som vi knappt inte har svar på när vi inte ens har svaren på dom gamla frågorna? Man kan ta hur mycket vaccin som helst ändra gällande formula till att anpassa nya mutationer men den stora frågan är och förblir hur våra arma kroppar tillfälligt tar emot den? För min egen del känner jag att det räcker med 2 vaccindoser har även haft corona så jag tycker att den 3 dosen knappast blir aktuellt för mig om nu inte nåt annat händer och sker som får mig att totalt ändra åsikten? Det håller på att febrilt forskas om ett vaccin i tablettform men hur det går får man inte veta än som sagt man går i väntans tider, men jag kan tänka mig att den där för hoppningsvis magiska tabletten är riktad mot U-länderna i första hand? https://www.lakemedelsvarlden.se/fas-iii-studie-om-molnupiravir-inledd-i-sverige/

Det bara som jag tror men det har jag inget belägg för? Idag har bästa sonen och jag spelat pingis i ett par timmar hårt tight och intensivt en perfekt träningsform som tillfredsställer både koordinationen konditionen spelsinnet timingen psyket, eftersom både jag och sonen hatar att förlora så delade vi på segrarna sanningen och säga så om jag förlorar så gör jag hellre det mot sonen än mot min kära hustru som totalt saknar varje uns av bollsinne och spelförståelse. Jag vet att hon inte blir arg när jag säger så men visst sanningen svider en hel del förstår jag.

Tillfälligt var dessa giganter hjältar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar