25 december 2021

En dag då domstolen släppte igenom allt?

Mycket skall man höra innan öronen ramlar av? Läste nyligen om en långtradarchaffis som hamnade i diket med en halt av 1,7 promille. Hans synnerligen simpla förklaring var varför han drack en sjuhelsikes massa gin. Var att han fick ansenliga mängder hönsgödsel i ögon näsa mun och hals för att kunna andas normalt var han tvungen att ömsom dricka gin ömsom skölja ansiktet? Hans förklaring var så pass trovärdig att domstolen friade honom helt och hållet från misstankarna om grovt rattfylleri. 

Hahaha det verkar som om den domstolen vart den nu var hade en jävligt taskig dag att dom friade allt och alla här och nu? Det närmsta jag personligen har kommit ett brott över huvudtaget var när jag och polaren, fick berätta för lagens långa arm https://bra.se/statistik/statistik-utifran-brottstyper.html om vad vi hade sätt och hört på en plats på nån parkering? Naturligtvis så hade vi varken sätt eller hört ett jota vi tyckte bara det hela var grymt spännande när vi var 10 år. Det är det närmaste jag har kommit det kriminella tur är väl så.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Den som lever får se?

"Tja, våren kom och vände allt ifrån en sjuhelsikes storm via snö och regn kanske våren ändå stabiliserar sig till slut? Eller inte? Ni...