27 december 2021

En ren och skär tillfällighet utan någon umgängeskrets?

Så här i jultider är det viktigare nu än någonsin, att till exempel tänka på vad det är som är det viktigaste i våra liv? Vad kan det vara undrar säkert många, som kanske inte har något som är viktigt? En väldigt bra fråga kan jag tycka, så här i jultider kommer man nog väldigt nära varandras livs tankar på många sätt och vis åtminstone dom i ens umgängeskrets. Inbillar mig att varje familj tar med sig en del av sin barndoms uppväxt, men skapar sin egen interna innebörd av sina egna traditioner som lever vidare dom bra alltså? Samtidigt som många far illa av julens sockersöta inramning på ett eller annat sätt, vilket är smolket i kråksången i julhelgens sammanhang. Inte nog med allt annat skit som vi dagligen upplever som vi omedvetet förtränger. 

Det finns även ett enormt stort mörkertal av personer som sitter ofrivilligt eller självvalt i sin ensamhet av en eller annan orsak? Tja ganska sorgligt men julen den kan också vara underbar men även ett jävla skit i ordets rätta bemärkelse, beroende på i vilken livssituation som man befinner sig i? Personligen såg jag aldrig röken utav min farsa för när det var dags för julklappsutdelning http://www.julenstraditioner.se/julklappens-historia/, då skulle människan alltid ut och köpa kvällsblaskan fast jag bönade och bad på mina bara knän jävligt dåligt tajming tyckte jag då men hur det var så såg jag aldrig till någon tidning? Förutom detta vita nödlögns faktum i osynligt lösnummer hade tomten och farsan åtminstone samma skotycke kanske bara en ren och skär tillfällighet? Blue suede shoes liksom!

En ren och skär tillfällighet?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...