Tomas Rolfhzon Ekman

07 december 2021

I väntan på mirakel så dricker jag alkoholhaltiga drycker såsom glögg och dyligt?

Extremkylan fortsätter även idag kanske inte lika kallt som igår men det var ändå runt 14-15 minusgrader, eftersom man innerst inne är en viking av rang åtminstone inombords så lider jag knappast av rådande väderlek. Min kloka mormor sa alltid att det inte finns något dåligt väder utan bara dåliga kläder, hon vet inte hur rätt hon har i mitt fall så har jag vuxit både in och utvändigt i takt med med hennes kloka råd helt klart en förebild både då och senare. 

Som vanligt sätter jag mig på cykel efter 5 på morgon i ur och skur med autopiloten inprogrammerad till jobbet, precis som jag har gjort dom senaste 45 åren det har hållit mig synnerligen både frisk och levande. I väntan på morgondagen som tydligen enligt profetior blir någon grad mildare än dom senaste dagarna som troligtvis blir en halvering av minusgraderna så får man däremellan dricka alkoholhaltiga drycker såsom glögg https://www.xn--bst-i-test-q5a.se/gloggsom kompensation, det gäller dock att trigga belöningssystemen så långt det är möjligt. Eller så fortsätter vädergudarna att köra på med kylsystemen så långt det går, inte speciellt snällt men vad fan gör man? Min kloka mormor sa även att hur man än gör så har man ändå ändan bak, det ligger faktiskt nån poäng i påståendet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar