03 december 2021

Att lysa upp tillvaron med kaffe och ostmacka?

04.33 en trött gammal schlager drar igång min postmoderna klockradio en pryl som säkert antikrundan skulle ha frågetecken om? Tittar ut genom fönstret ser endast ett kompakt jävla mörker några enstaka spridda stjärnor som gör allt för att lysa upp tillvaron men lyckas sisådär bra. Sätter på kaffet vilket är det enda som man får sätta på nu för tiden annat var det för om man nu inte räknar med tvättmaskinen förstås vilket blir en grym orgie sammantaget? 

Har kommit fram till en nivå liknande ett kargt bistert sibiriskt landskap i den frågan således en otillfredsställande påsättningsgrad såsom en bestående permafrost man tydligen får leva med? Mitt argument blir att varför blev det så? Kaffe och ostmackan är mina vakna trogna morgonvänner dom andra drar tunga timmerstockar genom väggar och tak den ene värre än den andre man kan också säga att det motsatsen till ljuv musik.

Motsatsen till gröna sköna ängar?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...