12 december 2021

Nu för tiden avlöser anhängare enligt löpande band principen?

Man lägger märke till mycket nu för tiden om man bara öppnar ögonen. Folk är mer försiktigare nu än någonsin förr. Det verkar som om man tar mera ansvar åtminstone många av oss gör det. Fortfarande är det visst en klick individer i vår omgivning som totalt nonchalerar allt och alla det får vi leva med men knappast acceptera det. Vissa lär sig aldrig medan andra har blivit tvungna att anpassa sig efter rådande omständigheter ibland mot sin vilja? Hos mig råder bara fridens liljor lugnt och skönt frugan har i stort sätt pyntat klart med julens attiraljer https://www.oscarclothilde.com/jul endast ett par tomtar återstår att plockas fram. Nu seglar vi fram mot ännu en jul och nyårshelg. 

Sakta men säkert som en atlantångares frustande framfart. Min familjs jul och nyår kommer att bli planerad in i minsta detalj sett ur smittspridningens synvinkel. Först skall man jobba en sväng under mellandagarna sen får man en efterlängtad ledighet. Frugan betar för närvarande av amerikanska julfilmer hon är verkligen en sann anhängare emellan sitt julpyssel, alla dess julfilmer verkar skapta enligt löpande band principen med ett gällande koncept. Skit samma frugan gillar dessa dussinfilmer betydligt mera än mig. Personligen så föredrar jag mer kvalité än kvantitet. Alla är vi såklart olika på den punkten vissa vill bara slå ihjäl ett par timmar eller 2 i brist på annat? 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...