21 december 2021

I väntan på kaoset får vi snöflingor som utfyllnad?

I dag ringlade det ned en handfull snöflingor till min beskärda region som sagt inga större jätte mängder. Kanske var den sammanlagda mängden mellan tummen och pekfingret sisådär som en mindre pulkabacke i Medelpad https://www.10fakta.se/sundsvall/. Ganska lagom skulle säkert den genuine svensken säga. Va fan vad lite skulle den grymt tuffe säga, medan den försynte blyga skulle yppa i förbifarten det här var ju inget att skryta med? Alla har vi dock olika uppfattningar om exempelvis vad olika mängders snö skall innehålla kvantitetsmässigt så är det bara i väntan på snökaoset för vi nog nöja oss med smulor. 

Snön och jag är som sagt vad inte bästa kompisar långt därifrån, det kommer vi nog aldrig att bli vi är för långt ifrån varandra både känslomässigt men även mentalt. För ett sant sommarbarn som jag är och förblir, då finns det bara en årstid som gäller dom andra 3 är bara utfyllnad. Favoriten är definitivt inte vinter men det visste ni säkert redan? I dessa djävulska coronatider finns det inga mellanlägen inga gen eller senvägar det är antingen eller som gäller så är det bara.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...