25 december 2021

Dopp i grytan en detalj på julbordet?

Avslutat en enklare lunch bestående av en skinkmacka med grovkornig skånsk senap nåt glas julmust, frugan gjorde dopp i grytan det tycker hon om men jag har aldrig förstått mig på den detaljen dessutom hårt bröd med skinka och sill? Tonårsdottern gjorde precis tvärtom hon åt snabb nudlar http://www.matochdrycker.se/fakta-om-nudlar/ och kokade sig ett ägg det var ett smart taktiskt drag. För framåt kvällen tänker vi duka upp värsta julbordet, eftersom min aptit igår var ytterst sparsmakad. 

För att nu berätta nåt om mitt nuvarande liveläge så är det rätt så stabilt peppar peppar, känner mig kroppsligt sätt allt piggare för varje timma som går? Men jag hade dock ett liknande scenario igår men så fick jag hög feber framåt kvällen, blir det inte så ikväll så är det ett fall framåt. Vädret håller sig fortfarande kallt och kyligt med typ runt 8-9 minusgrader snön som kom igår ligger fortfarande kvar med sitt lilla täcke. Det blev precis så som jag hade beställt lite snö på julaftonen sen kan den varan kvitta helt och hållet.

Värsta julbordet?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...