Tomas Rolfhzon Ekman

30 december 2021

Inom snar framtid kan man gå vidare med livet?

Nu kan jag pusta ut jag hade inte omikron mitt provsvar var negativt vilket känns underbart, jag har nu bara influensan att hantera ett par dagar till där jag hoppas att jag inom snar framtid skall vara feberfri? Nu kan man gå vidare med det man ska förvisso ska vi vara helt själva på nyårsafton, fast med vetskapen att man är negativ vilket känns förträffligt bra. Tonårsdottern skulle iväg och rida idag men hon valde att hoppa av turen idag vilket var ett klokt val då hon kände sig både trött och med en begynnande förkylning inombords, bor man som vi gör då är det svårt att inte bli smittat av både det ena och det andra? 

I matväg ska min dotter i vanlig ordning äta brunch, som idag består av gårdagens rökta lax med romsås personligen är det lite si och så med min aptit så jag väljer att avstå dagens brunch. Ska man nu säga nåt om vädret så kommer det in ett högtryck som ger både plusgrader och blask, den där komna snön kanske försvinner en bit i taget vilket jag inte har nåt emot. Nu kan vi gå in med hull och hår till nyårsafton med gott samvete, där vi skall äta både hummer till förrätt en köttbit till varmrätt och äkta vaniljglass med jordgubbar som dessert.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar