Tomas Rolfhzon Ekman

27 december 2021

Frid och fröjd både med återhämtning och rekreation?

Vaknar upp till den här mellandags måndag med reor och övrigt https://www.expressen.se/damernasvarld/mode/mellandagsrea-datum-rabatter-klader-skor-accessoarer-vaskor-inredning-skonhet/ dessutom med en förhoppning om en snar bättring angående min influensa, den verkar vara på nedåtgående där min feber att mer börjar bli normal. Men fortfarande har jag feber fast kanske inte så himla kraftig som jag hade för ett par dagar sedan, sammantaget så går kroppens nedsatta funktioner framåt i en positiv anda inom ett par dagar är jag mitt gamla jag igen. Egentligen så har jag semester denna här veckan kvar på det här året det är som det är och blir som det blir, jag ligger inte i sjön på något vis utan ser det bara som en fridfull återhämtning att på ett humant sätt ladda upp batterierna. 

Frugan är på stand by idag och bara svarar på typ jour grejer angående lönefrågor, men alla som skall ha lön har fått det så det borde väl vara frid och fröjd på den avdelningen? Vädret är på nollan så nån undrade om det kommer in snön under dagen? Tja kommer det så kommer det annars kommer det nån annan dag, typ så sas det i stora drag. Tonårsdottern har precis vaknat upp ur sin skönhetssömn och jycken Dino rusar dit som första levande varelse, eftersom hon sover länge när hon är ledig som vill hon ha brunch när hon vaknar så det där om frukostens härlighet kan man bara fetglömma. Min fortsatta uppgift under rekreation är att skriva av mig allt som jag har inombords, och vill det sig riktigt illa kan det bli lika mycket som ett diarré anfall eller som en ketchupeffekt först kommer ingen sen kommer allt i en klump?  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar