27 december 2021

En negativ trend bland misslyckade uppgraderingar?

Undra egentligen hur många kvinnor som har gått helskinnade ut ur denna julhelg som kan vara ett rent helvete för en del? Vad jag förstår så är kvinnohusen https://nck.uu.se/kunskapsbanken/amnesguider/kommunernas-kvinnofridsarbete/kvinnojourernas-verksamhet/ fullproppade med utsatta misshandlade kvinnor som fått ta emot både psykisk och fysisk terror i regel under lång tid som kanske eskalerar under julen. Så jävla tragiskt så jävla onödigt att konstatera att en del av det manliga släktet är och förblir, neanderthalare trots århundranden av uppgraderingar och sociala empatiska evolutioner? Det sorgliga klientelet denna skamfulla fläck har definitivt stannat kvar i utvecklingen som jämställs med amöbor. 

Stackars dessa arma kvinnor som faller som käglor för dom här oberäknade männen, vars hjärnor har en mörk och defekt del som hatar kvinnor. Troligtvis blir det inte bättre under nyårshelgen möjligtvis eskalerar det ännu mer enligt gängse statistik? För en gång skull hoppas man på motsatsen vilket vore ett fall framåt. För egen del gör jag ett sista ryck det här året som enligt mig knappast har varit optimalt på något sätt, snarare en skev kamp mot klockan vars utmätta funktioner definitivt har skenat iväg i en negativ trend. En skrämmande utveckling alla gånger där frågorna är mångt mycket mera än svaren, den där klyschan med nålen i en höstack är mera verklig nu än någonsin förr.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...