08 december 2021

Motsatsen till det andra kan få oanade konsekvenser?

Ännu en ordinär dag på jobbet bland äldre och lite yngre än äldre en ledsagning här en där till slut fick jag dagen att rulla på mot sitt slut. Efter en extrem köldknäpp både kort och intensiv med grader uppemot 18 grader så är vi inne i en mildare period med mera humana grader https://www.dn.se/sverige/efter-koldknappen-varmare-i-hela-sverige/, sen om det är normalt eller inte för årstiden är inte jag rätt man att svara på? Men vad är normalt i dessa tider kan man fråga sig? Vad är motsatsen till onormalt? I min värld kan vissa saker vara normala medans andra ser det som galet och vice versa, inbillar mig att det skall vara kallt när det är vinter varmt på sommaren varierat väder både vår och höst. 

Detta faktum är verkligen normalt i min värld. Sedan tycker jag att det är sjukt skrämmande att våra polen håller på att smälta, vilket kan få förödande konsekvenser för öarna i världshaven som lär höjas till grymt onormala nivåer. Kanske kommer det att hända inom en snar framtid kanske inte under vår livstid men troligtvis nästkommande generationer. Eftersom jag försöker leva och fokusera dag för dag i nuet, så ser jag vad som händer för tillfälligt det som ligger långt framåt försöker jag förtränga så gott det går, men viss ligger sånt där nåns stans och maler i bakhuvudet.

konsekvenser


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...