Tomas Rolfhzon Ekman

28 december 2021

Skämt å sido leker jag med ouppfostrade monster?

Man väljer vilka strider man vill vinna vilka man vill gå in i? Så är det bara liksom? Vägrar fightas mot dom där elaka dammråttorna som förökar sig som ostyriga kaniner. En del av dessa ack så sjuka dammiga monster morrar åt mig, precis som om jag vore en elak fiende som inkräktar på deras revir. Visar upp sina ruttna huggtänder som blänker till av ondska i solljuset, riktigt jävla ouppfostrade saker kan jag tycka. Tänker mosa dom en dag vilken som när dom minst anar det? Min kloka tonårsdotter frågade mig om man kan vinna något krig? Egentligen inte svarade jag diplomatiskt utan argument? Klurig fråga i grunden men i själva verket finns det bara förlorare i krig. Pappa har verkligen dammråttor huggtänder på riktigt? Tja en fråga med modifikation, men kan du ge dig på en av dessa vidunder bet mig faktiskt i tån igår. 

Det blev värsta lilla blodbadet i miniatyrformat som folk någonsin har skådat. Varför finns dom då pappa fortsatte dottern? Tja ingen aning faktiskt dom verkar komma fram ur tomma intet, utan att man gör ett dyft de verkar känna vittringen på vårt hem. Oj då sa dottern medan hon kliade sig i nacken hon funderade länge på vad jag hade sagt? Fanns det nåt hemligt budskap inklämt emellan raderna? Skämt å sido min dammsugare och jag är inte kontanta med varandra det finns vissa meningsskiljaktigheter vissa hårda nötter att knäcka oss emellan men det går säkert att lösa konflikter är till för att lösas.

Skämt å sido med dammråttan?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar