13 december 2021

Det lugna på fronten är oftast i väntan på annat?

Läget börjar bli sjukt allvarligt i vårt grannland Norge som kämpar desperat mot omikron varianten ett hänsynslöst monster som går fram som en farsot över landet. Hoppas bara Sverige tänker till nu direkt och stänger gränserna mot Norge som en akut åtgärd i väntan på andra direktiv, här i landet är den dessbättre inte lika utbredd än så länge och tydligen har norden fått sitt första dödsfall i den nya förödande varianten. Själv skall jag på onsdag denna vecka ta min tredje vaccin dos, dessutom har jag haft corona i augusti så jag har fått min beskärda del av eländet men inte i och för sig omikron skiten. 

Än så länge är det lugnt på fronten men för hur länge är den stora frågan?  På tal om annat så lagade min kära hustru ikväll en synnerligen tunn och fin spagetti med färska räkor chili ostsås parmesan lite vitlök lagom delar kryddor och gedigen kärlek, det hela smakade gudomligt gott som pricken över i serverades det en lagom kyld flaska franskt vitt vin av den bästa sorten.

I väntan på bättring?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Förr eller senare händer det?

"När man var ung en gång då var det lätt att fastna i dagdrömmarnas förlorade värld. Man gick omkring som i en skirande bubbla som aldr...