Tomas Rolfhzon Ekman

02 december 2021

En dubbelbottnad anhängare med många strängar på sin lyra?

Känner många personliga likheter med Sveriges främsta trubadur Cornelis V en på många sätt mångbottnad med en oerhörd kreativitet och grym produktions takt. Kort sagt en man med många strängar på sin lyra många ostämda många trasiga. Personligen önskar jag att jag hade bara ett uns av hans kompetenta storhet, men man får snällt ställa sig i bakvattnet inte mig emot det gör jag så gärna för min eviga husgud och anhängare vars magiska musik är ständigt tidlös i mina öron och en hyllning som heter duga. 

Ska man nu tala något om dagens rådande väder så verkar det finnas massor med snö överallt i Sverige utan just på min beskärda del av kartan, den är å andra sidan kliniskt från snö men med ett heltäckande frost täcke som kanske inte är så himla kul som snö är? Vad gör man åt detta scenario? Jo bara att liksom gilla läget?

Detta scenario är en del av den svenska skatten.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar