Tomas Rolfhzon Ekman

30 december 2021

Min felmarginal ligger nånstans runt omkring oss?

Så här dagen innan nyårsafton så brukar jag alltid summera året som gått fram tills idag, där det sammanlagda har varit en katastrof med viss felmarginal men visst finns där ljusglimtar förvisso små men naggande goda. För att nämna det katastrofala så är det att hela min familj fick corona det här året, där av tonårsdottern för andra gången. Dessutom har jag varit relativt frisk för övrig förutom en smärre men ack så otrevlig influensa jag fick precis innan coronan. För att nämna nåt positivt så är det väl att min familj fortsätter att vara välmående att världen runt omkring oss ger sken av att må bra fast så inte är fallet, magkänslan sviker mig inte den här gången heller då den påstår att vi fixar det här men det kommer att ta flera år innan vi märker nån förbättring? 

För ett par år sedan vid nyårsdagen åkte jag akut in på infektionskliniken med en svår magåkomma, och fick ligga där i 6 dagar med dropp och dylikt. Så här i efter var den grejen bland det jävligaste jag har varit med om, eftersom jag hittills har varit förskonad från sjukdomar överhuvudtaget. Nu väntar jag bara på provsvaret skall komma inbillar mig att det är en 50/50 chans att det är omikron hoppas för guds skull att jag har fel? För närvarande ligger jag och brottas med min synnerligen envisa influensa och min feber som jag har haft sedan förra fredagen, för varje liten positiv känsla i kroppen är en framgång mot ett tillfriskande.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar