Tomas Rolfhzon Ekman

24 december 2021

Min nuvarande sjukdomsbild kan falla för frestelsen?

Nu har vi ringt återbud till precis alla som vi hade bokat in vi resonerar att nu är det jag som är sjuk och inte dom andra? Vi skall ändå få till en fröjdefull jul med beskärda delar julmat, viktigast är nog Janssons frestelsen som är ett måste på julbordet. Tonårsdottern har i sedvanlig ordning öppnat en del av sin julklappar för att spara dom andra till efter Kalle Anka https://www.juligen.se/om-julen/vara-jultraditioners-historia/kalle-anka-och-hans-vanner/. När jag var lite grabb så var allting före eller efter Kalle Anka så var det bara. Idag kan min familj vara mer flexibla än så åtminstone inbillar vi oss det? 

Skit samma vi får göra det bästa av den här sjukliga situationen alldeles säkert är att vi definitivt kommer överleva även den här dagen, men troligtvis kommer inte min sjukdomsbild att förändras nämnvärt. Personligen är jag supernöjd med att ha min innersta familj samlad, sen finns det såklart många ensamma själar med utan familj utan kärlek utan i stort sätt någonting alls på den fronten är jag personligen lyckligt lottat. På ett sätt tycker vi att det är skönt nu kan min familj varva det slippa fara runt omkring slippa stressa slippa allt negativ påverkan. I afton tänker vi bara sätta på oss oömma kläder krypa ned i soffan och bara vara, det har vi verkligen förtjänat som reklamen påstår.

Var är frestelsen?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar