07 december 2021

Flera miste livet i ett meningslöst krig? "War is hell"

Denna amerikanska unga man med sin tysta gripande men talande protest under Vietnam kriget 1965 " War is hell " https://vietnamkriget.wordpress.com/sammanfattning/vilket det säkert också var. Det vet ju såklart inte vi som inte har upplevt krig varken förr eller senare hur jävligt det är och var? Det vet ju bara dom som är mitt uppe i allt jävla skit allt onödigt dödande all förstörelse all lidande och så vidare. Personligen var jag bara en liten sprallig skitunge 1965 klinisk fri från all ondska utifrån från all ilska inifrån, som en oskuldsfull jungfru i en oskyldig trollskog. Mannen på bilden ville säkert bara där ifrån fortast möjligt, men det troligaste var att det blev via en liksäck. Det var bara så många unga blåögda soldater från båda sidorna som miste livet i detta totalt bottenlösa meningslösa krig. 

Egentligt så undrar jag om krig bara är en förlängning av det manliga könsorganet det skulle inte förvåna mig alls? Det skulle aldrig komma ordet krig ur en kvinnas mun, skulle det göra det så är det garanterat under manlig påverkan. Personligen så gjorde jag själv militärplikten på 70-talet, med handen på hjärtat kunde jag lika gärna vara utan skiten det sades att det skulle skilja agnarna ur vetet vilken ofantlig lögn. Ur krig kommer sällan något gott, förutom ond bråd död och blind galenskap. Säger fortfarande idag att " War is fuck" och det står jag för alla dagar i veckan året om.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...