22 december 2021

Plötsligt händer det att tomten gör hembesök?

Frugan är fenomenal i mångt och mycket exempelvis som när hon ringde till mitt jobb, hon rabblade militäriskt upp hur mycket städuppgifter som helst bland annat skulle jag städa badrummet dammsuga överallt våttorka samtliga golv tvätta med mera. Självklart älskling så gör jag det men det kostar en skopa pussar och nåt glas vin så vi gjorde en deal som både parter blev nöjda med. Eftersom vi båda jobbar heltid så blir den andra tiden en kamp mellan sömn fritid nöjen familjeliv och sociala kontakter, ibland önskar man att dygnet var 25 timmar eller mera? Dessutom hade hon mage att fråga mig vad min dotters foundation har för nummer? https://www.zalando.se/beauty-kvinna-foundation/ Herregud hur skall kunna veta det, vet knappt vad det är för nåt? Jag och smink är inte kontanta med varandra det är en tjejgrej åtminstone i min familj.

I morgon jobbar jag sista passet innan min julledighet, det skall bli så jävla skönt dessutom efter jobbet skall vi koka skinkan göra sillen klar fixa knäcken och julgodiset och allt det andra som hör julen till. Man kan nästan ta på känslan i väntan på tomtens återkomst. Det där med en vit jul i år får vi nog glömma, i och för sig skulle det komma knappt en handfull snö nattetid men det kan vara lika osäkert som om jag skulle åka till månen med snabbussen? Men visst större hobby meteorologer än mig har haft fel förr, plötsligt händer det eventuellt kanske att allt färgas vitt i morgon när man stiger upp i ottan?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: En lång långfredag?

"Förr i tiden i min barndom var långfredagen årets absolut tråkigaste dag ever, inga butiker var öppna inget överhuvudtaget var öppet s...