Tomas Rolfhzon Ekman

15 december 2021

Dom olika varianternas biverkningar en medaljens baksida?

Denna 15.onde decemberdag cyklade jag till stan för att ta min 3:dje vaccindos, samtidigt ökar den allmänna smittspridningen lavinartat och i mitt län rapporteras det om 3 fall av omikron eländet. Experterna hade så rätt då dom sa att den här varianten sprids snabbare än någonsin. Titta bara i vårt grannland Norge där är det total katastrof, frågan är om dom inte stänger igen landet på obestämd tid? Hoppas bara Sverige tar sitt förnuft till fånga och anpassar sig efter smitt turbulensen både i Norden och ute i Europa. 

Troligtvis kommer jag inte känna något av den här dosen, men folk i min närhet har både fått feber efter andra dagen eller andra former av biverkningar. Hur som helst är vädret allt annat än vinter och med 8 plusgrader känns det som vår, men lugn och fin kylan väntas återkomma även snön väntar på sin comeback. Igår var det typ en räfflad isbana här ifrån och till jobbet kanske är det medaljens baksida, vilket gjorde att min vanliga cykel hastighet gick från snabb till osnabb på ett kick under min knaggliga väg såg jag minst 3 cyklister som gick omkull.

medaljens baksida.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar