Tomas Rolfhzon Ekman

26 december 2021

Motvilligt fram och tillbaka med tvivelaktiga mobiler?

Otack är världens lön känns det som ibland som nu när min snart 85 åriga svärmor fick fel på min gamla avlagda Samsung mobil som hon har använt i ett par år nu vi bytte sim kort vi bytte allt som tänkas kan men ändå funkar det inte https://nordichometalk.com/miljo/gamla-mobiler-i-ladan-sa-atervinner-du-dem? Precis som om det har gått troll i eländet. Eftersom hon i princip är livrädd för oss som har eller inte har eller har haft covid så nu står vi där och inget kan göra? Klart att hon är rädd nästan i överkant verkar det som hon vill helt enkelt inte träffa oss punkt slut? Men ändå cyklade jag motvilligt upp med en av frugans andra Samsung mobiler, men problemet blir och är att hon inte förstår sig på den? Utan är helt insnöad i sin slash min gamla Samsung mobil så vad gör man nu är goda råd dyra?

Frugan får helt enkelt ta med sig sin gamla morsas tvivelaktiga mobil till telia butiken så får dom fixa eländet på studs den där enheten som det har gått troll i. Herregud jag bönar och ber utsätt mig inte mera för svärmor snälla? Hellre möter jag en rabiessmittad noshörning i träskmarkerna alla dagar i veckan. Har i stor sätt cyklat fram och tillbaka sträckan vårt hem och svärmor minst fyra gånger grovt räknat ett par mil sammantaget eftersom jag hade druckit alkoholhaltiga drycker. Så för närvarande känner jag mig helt urlakad både in och utvärtes nu är det är bannemej dags för flera glas vin tro mig ljuger jag inte utan ser det mera som ett balsamico för kropp och själ.

För oss tre kattor?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar