25 december 2021

Mitt skapliga läkkött ligger tryggt kvar i sin originalförpackning?

Just nu ligger min febertemp på en fullt acceptabel och hanterbar nivå, kort sagt känner jag mig sjukt piggare nu än om man jämför med igår som var allt annat än trevlig på självaste julafton. Igår skrek hela min kropp ut av både sveda lidelse och värk och jag hade uppenbarliga problem till att hålla mig vaken vilket är grymt genant när det är julafton, men jag hade ganska goda själ till varför. Dessutom vet jag vet om att jag har ett skapligt bra läkkött så jag återhämtar mig relativt snabbt, skillnaden är om man nu hade ett taskigt immunförsvar https://ki.se/forskning/fakta-om-infektion-inflammation-immunologi-och-mikrobiologi ifrån början då tar det såklart längre tid med läkningsprocessen vilket såklart är ganska logiskt åtminstone på min världskarta. 

Men vad är i och för sig logiskt nu för tiden, där saker och ting förändras oavbrutet i sitt ursprung i sin originalförpackning. Det som var logiskt igår kanske inte alls är så idag eller vice versa. Om en stund skall vi åter duka upp vårt privata familjära julbord med resterna av gårdagens excellenta julbord, skillnaden mot igår var att jag hade noll aptit då idag kanske jag bättrar på den siffran. Personligen har jag varit lyckligt förskonat mot allvarliga sjukdomar och är sjuk max en handfull dagar om året i sämsta fall, men det här året har jag bland annat haft corona som totalt har sabbat statistiken betänkligt. 

Bara jag får ha min originalförpackning kvar?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: April april?

"Nu skall det tydligen bli kallare igen en period framöver där vårvärmen verkligen lyser med sin frånvaro och kylan med sin närvaro. De...