02 december 2021

Allt runt omkring oss är en tidsfråga?

Just nu upplever vi en sorts turbulens i livet med covidpass nya strängare restriktioner gamla saker i uppgraderade tappningar, alltså skärps det mesta runt omkring oss för att på så sätt minska smittspridningen vilket känns som en omöjlighet? Om covidpass kan jag nämna att en kompis som jag känner kom inte in på kvällens hockeymatch  av en eller annan orsak? Troligtvis var det för kort tid sedan andra sprutan togs. Det dröjer säkert inte länge till innan vi får visa upp covidpasset när vi handlar i typ gallerier eller liknande offentliga miljöer. 

Den där nya varianten omikron har inte i dagsläget fått nått fotfäste i vårt avlånga land endast ett par fall är konstaterade, men som allting annat känns det bara som en tidsfråga innan den får ett negativt grepp om vår befolkning? Men det kan lika gärna inte hända som jag har sagt förr så tror vi på mirakel allra mest nu till jul. Än så länge så vet man ganska lite om omikron varianten hur den påverkar och så vidare. Det hela verkar vara ett bisarrt lotteri i vem som blir drabbad eller inte?

En tidsfråga när allt kommer till kritan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...