Tomas Rolfhzon Ekman

14 januari 2022

På tal om annat har jag fått nog av förlegade handlingar?

Man kan ju inte bli annat än orolig när man funderar på hur allt skall bli? Som när den stora elefanten Ryssland är på väg in i Ukraina och tar för sig av vad det landet erbjuder naturligtvis med våld? Min grund filosofi är som alltid fred kärlek och empati, naturligtvis även diplomati om så behövs allt löser man inte med vapen som vissa tror? Krig kan jag tycka är en förlegad forntida handling då man inte förstod bättre, nu förtiden hoppas jag att man kan lösa kriser på ett lugnt och sansat sätt utan vapenskrammel. Det är vissa länder mer än andra som fortfarande tror att vapen är ord och inga visor, ond bråd död lidande och blodspillan har jag sannerligen fått nog av. 

På tal om annat så åt vi fredags klassikern tacos https://www.aftonbladet.se/matdryck/a/eK8r5Q/allt-du-vill-veta-om-tacos i kväll därför att min uppnosiga tonårsdotter ville ha det. Om jag personligen själv fick välja hamnar inte den rätten ens på topplistan, men ibland kan även jag bryta den trenden och vara social i sammanhanget. Undrar även om klimatförändringarna har gjort att våran vinter är puts väck, nu finns det inte ens ett mikroskopiskt berg för en hamster kvar? Personligen så tycker jag att väderläget är underbart men knappast normalt för årstiden, men vad är normalt över huvudtaget nu för tiden? Jag bara undrar?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar