30 januari 2022

Pricken över i blir att bevisa sina fel och brister?

Kvinnor kan vara både ljuvliga och underbara, läckra smäckra och intelligenta det kan jag påstå eftersom jag har levt ihop med dom sedan tidigt 80-tal. Naturligtvis så har även dom fel och brister precis som vi män har självklart är det så. Sedan kanske man inte alla gånger vill erkänna det, eller så kanske andra talar om det för dig? Mitt fel kanske har varit att jag har varit som ett tryggt och stabilt ankare? Som jag har sänkt ned lite var som helst i tron på att få lugn och ro? Men det har det sällan blivit kaos https://fof.se/tidning/1998/7/artikel/att-ordna-kaos är liksom granne med gud. I början av min karriär så var det nån som sa att kvinnorna kommer från Venus medans männen härstammar från Mars vilket delvis kan ligga nån poäng i?  

Än i dag så kan jag faktiskt köpa vissa delar utav det resonemanget vissa män kommer absolut från Mars. Naturligtvis är det vetenskapligt bevisat att det faktiskt finns vissa skillnader mellan män och kvinnor både mentalt och fysiskt. Det är ju så det skall vara, allt för den magiska kemins skull. Min magi för den här söndagen blir tillfredsställa och säkerställa vissa instängda lustar. Eventuellt kommer övriga familjen att baka någonting vad det nu blir? Pricken över i måste väl vara att få sätta tänderna i en förskjuten frukost. 

Lugn och ro?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...