06 januari 2022

På något sätt har vi gemensamma nämnare bland anhängare?

Bearbetar min snart besannande dröm endast en tidsfråga ifrån? Om att ta mig fram i samlivet utan att göra sig av med för mycket onödig energi allt det där handlar i stora drag om ett samverkande samklang med nuet om att planera sin rutt. Fylla sitt innehåll dränka sina laster utan att på något sätt rubba sin orginalplan. Kan tyckas skit tråkigt kan så vara men utan strukturer och gemensamma nämnare så faller grundvalarna sönder och samman. Det som inte dödas det härdar ett av mina många ordstäv som jag brukar plocka fram ett ordstäv till varje enskild situation. Ett är sålt grisen men tappat pengarna det man förlorar på karusellen tar man igen på gungorna sa alltid den sällan så optimistiska cirkusdirektören. 

Bara clownerna kan rädda våra ansikten? Nu får man inte längre ha cirkusdjur sägs det har tillkommit nån jobbig paragraf som bekräftar bortfallet. Med dessa djur så dör halva cirkus kulturen ut djuren har och kommer alltid att vara en viktig del i cirkus traditionen. Men så inte längre vilket många anhängare med mig beklagar. Vet inte när jag var på cirkus senast känns som sjukt längesedan men troligtvis nån gång på 70-talet.Ibland har vi värsta cirkusen https://delphipages.live/sv/underhallning-och-popkultur/teater/circus-theatrical-entertainment inom familjen där både missförstådda clowner viktigpettrar och såklart förståsigpåarna slash bessewisserna samsas. Sist men inte minst ett ihärdigt gäng paragrafryttare som sitter där nonchalanta på sina höga hästar, och elakt blickar ned på stackarna läs mig som sitter där på sina svajande piedestaler. Jag behöver inte alls betala för min privata cirkus det liksom ingår kostnadsfritt i min verklighet.

Clown anhängare?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...