05 januari 2022

Hur som helst vill man göra ingenting alls idag?

Dagen som är ångar på man äter sin dagliga banan, känner mig snart som en vrålapa med krusat hår på bröstet ett animaliskt gränssnitt? Man rullar tummarna i brist på annat, man bara är så infernalisk rastlös i all min kroppsliga återhämtning https://mind.se/fakta/relaterade-tillstand/stress-och-aterhamtning/, som om hälften vore nog? Man söker någonting gud vet vad? Man kanske inte vill göra något idag tja eller så vill man det huggit som stucket? Låter som om krona eller klave får avgöra den här dagens utmaningar måhända en arbetstopp utöver det vanliga? Idag är en sådan dag en av många andra liknande dagar, då man inte ens vill engagera sig i saker och ting? 

Åtminstone inte i dom som för tillfälligt inte är så himla viktiga! Dom kan bli det men det är en helt annan historia? Idag är en sådan där filharmonisk dag där ingenting alls betyder nåt, låt oss säga en skön skrotardag för både kropp och själ. Hur som helst så får det bli en sådan dag idag, en rackarns glädjefull och lättjansfylld dag med andra ord. Visst fan råder det en viss tvekan om livets mening? Det kanske trots allt bara är angenäma problem? Hur svårt kan det vara att bara fånga dagen i dess sköte och låta den bero?

Hur som helst våra håriga släktingar


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: När drömmarna lyfter?

"Alla har vi väl våra drömmar stora som små, kanske är det så att någon procent av alla samlade drömmar har gått i uppfyllelse? Oftast ...