Tomas Rolfhzon Ekman

03 januari 2022

Jag känner till sanningen i min region?

Utanför har det börjat regna små isklädda droppar som faller tungt, var tvungen att cykla ned en sväng till affären men möttes av ett kompakt mörker och isregnet samt totalt noll vision av människor. Fick redan för en stund sedan veta att smittspridningen av omikron varianten ökar lavinartat i min region som en skenande lavin från ingenstans? Kan tycka att man redan nu borde gå in i ett stabsläge ett starkt läge, hur det än är så borde man ta i med hårdhandskarna och kanske uppgradera nuvarande restriktioner. 

Situationen påminner om filmen världarnas krig https://www.imdb.com/title/tt0046534/ där vissa liknande parametrar definitivt finns, i vårt fall slåss vi emot ett virus som vi inte känner till eller ens kan bota? Frugan har precis kommit hem från jobbet och ska jobba på kontoret även i morgon, men sedan tänker hon jobba hemifrån minst 4 dagar i veckan enligt gällande rekommendationer. Personligen har jag inga som helst möjligheter att jobba hemifrån på grund av mina arbetsuppgifter, men det funkar för mig än så länge. Ska man nu tala nåt om min pågående influensa så har jag inget stabsläge längre, utan jag har sänkt graden till återhämtning hela veckan ut.

Känner till lättjans hemlighet?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar