07 januari 2022

Har gått via öken tillstånd till ett lugnt paradis?

Har faktiskt tagit ledig denna här fredagen som är en klämdag, äntligen är alla helger över för den här gången på måndag börjar jag att jobba på tisdag börjar tonårsdottern åter skolan efter ett långt jullov. Frugan börjar jobba hemifrån på måndag ett par månader framåt. Ett lättare snöoväder har dragit in över min region, men än så länge är det inga större snömängder att prata om och tempen ligger nånstans runt minus 8 i snitt. 

Som jag har pratat om förut så har den här julen i princip varit kliniskt fritt från folk, sedan har jag själv legat i influensa större delen utav helgerna. Faktiskt så har den här julen varit skön på många sätt och vis, den har varit lugn och harmoniskt och faktiskt helt utan stress vilket är ett plus i kanten. Dom flesta julklapparna har gått via näthandeln, ett perfekt alternativ för oss som inte vill ut och trängas i den smått hysteriska julkommersen. Även så himla skönt att slippa alla dessa mellandagsreor https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sant-eller-falskt-om-mellandagsrean, som i vanliga fall är ett måste för mina kära kvinnliga familjemedlemmar.

I den smått hysteriska verkligheten?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...