01 januari 2022

Där arbetslusten blir likvärdigt tröstlösa repriser?

Det blev pizza precis som jag misstänkte ett gott och klokt val enligt tonårsdottern som är helt såld på pizza, även jag ser den rätten som ett måste en sådan här dag. Frugan var iväg och hämtade pizzorna https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/experten-darfor-ater-vi-pizza-i-dag, enligt henne var det värsta kaoset utanför klart en sådan här dag är det sjukt långa väntetider. Då arbetslusten i köksregionen är allt annat än på topp då slår man till med pizza pronto, fast man inte festade så att klockorna stannade men nästan så var avdelning köket otänkbart dessutom ett gott italienskt rödvin därtill. Svärmor kunde läsa mina efterrätts tankar och skickade med en superb äppelkaka med vaniljsås och en perfekt tillagad kladdkaka till tonårsdottern. 

Nu är det televisionens sparsmakade innehåll som gäller återstoden av kvällen, sedan kan man tycka och tänka vad man vill om dessa tröstlösa repriser som mals på under helgerna den ena sorgligare än den andra. Naturligtvis så förstår jag att pengarna som är kvar måste läggas på nyproduktion av nya program det här året, under tiden det förverkligas kör man på med gammal skåpmat. Konstaterar nöjsamt att borta bra men hemma bäst att man för första gången får sitta hemma en jul utan människor runt omkring dig så jävla skönt. I morgon är det en helt vanlig söndag med allt vad det innebär och sista dagen för min återhämtning efter min kraftiga influensa, då skall jag verkligen göra min söndag till den slappaste man känner till i mannaminne.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...