16 januari 2022

Det enda som vi inte känner till är riskerna?

Råkar bo i en region nånstans i mitten av riket där det ploppar upp mest covid 19 om den nu finns eller omikron smittade i hela vårt avlånga rike per capita https://doktor.se/artiklar/coronavarianten-omikron-detta-vet-vi/. Kanske är vi där i mitten av dom många otaliga vågorna? Eller så är vi inte där ännu som vanligt i den här smittsamma soppan så vet vi inte ett skit om någonting alls? Det enda som vi i grunden inte vet om är att hur våra kroppar egentligen reagerar om/när vi blir smittade? Känslan som då uppstår är som att sitta i en båt som man vet om eller när den skall sjunka? 

En ganska skrämmande känsla mitt i allt elände. Klarar man sig så gör man det eller så ramlar man dit av en eller annan underliggande faktor? Faktiskt lite som rysk roulett med 4 kulor men ändå inte. Våra politiker eller virologer har egentligen inte en susning men dom har flertalet teorier, om vad nästa steg blir? Ska man stänga det helt eller delvis, eller fortsätta hålla öppet samhället, och hoppas på det bästa att skiten blåser bort? Hur man än gör åtminstone i det här fallet så förlorar man ändå, tills man kommer på en bättre lösning?

Så gör man lugna gatan säker?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av många små tankar: Ett ögonblick i verkligheten?

"Haft en liten oansenlig dust med min tonårsdotter till slut gav jag upp, det gäller att kunna ta att man är helt pantad totalt idiotfö...